Hou van Holland High Tea Nijmegen

  • Nijmegen
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 40.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.5 uur

Ons Hou van Holland High Tea Spelprogramma in Nijmegen is een groepsuitje vol oud Hollandse gezelligheid! Met deze Hou van Holland High Tea hebben wij de perfecte combinatie van een uitdagend spelprogramma en een heerlijke High Tea in hartje Nijmegen.

Als iedereen heeft plaatsgenomen achter de gedekte tafels in onze knusse High Tea Room zal de Quizmaster jullie hartelijk verwelkomen. Deze zal het gezelschap in teams verdelen en de spelregels van het Hou van Holland spelprogramma uitleggen. Als elk team is voorzien van een teamcaptain kan het startschot worden gegeven en de kan deze strijd losbarsten!

Hou van Holland Spelprogramma
Het Hou van Holland spelprogramma bestaat uit meerdere spannende en zenuwslopende rondes. Tussen deze rondes door kun je even stoom afblazen en word je getrakteerd op de broodjes, scones en zoetigheden van de uitgebreide High Tea.

De rondes van het Hou van Holland Spelprogramma hebben verschillende thema’s, zo speel je een algemene kennisronde, een muziekronde, een spellingronde en nog veel meer! Natuurlijk zal de thee onbeperkt en rijkelijk vloeien, zo zullen wij zorgen dat je tijdens het Hou van Holland Spelprogramma niet op een droogje hoeft te zitten.

Aan het eind van deze Hou van Holland High Tea zullen wij erachter komen in welk team de grootste kaaskoppen zitten en welk team rijp is voor een inburgeringscursus.

Deze Hou van Holland High Tea in Nijmegen is perfect geschikt als onderdeel van je groepsuitje, bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest of verjaardag!

Inclusief:
– Quizmaster
– High Tea
– Hou van Holland spelprogramma
– Prijs voor het winnende team
– Spelmaterialen
– Zaalhuur
– BTW

Andere suggesties…