Moord High Tea Nijmegen

  • Nijmegen
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 40.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.5 uur

In een van onze gezellige restaurantjes in Nijmegen ga je samen met ons het spannende Moordspel spelen.

Tijdens dit Moordspel kun je niemand vertrouwen. Je zult alles op alles moeten zetten om de onderste steen boven te krijgen en dit mysterie op te lossen. Een moordspel is een perfecte activiteit of aanvulling voor tijdens jullie bedrijfsuitje, personeelsfeest, verjaardag of vrijgezellenfeest.

Moord Lunch in Nijmegen
Bij aankomst kun je plaatsnemen achter de rijkelijk gedekte tafels. Als iedereen plaats heeft genomen in ons speciaal geselecteerde restaurant in hartje Nijmegen, zal de rust ruw worden verstoord.

De politie zal namelijk het pand binnenvallen en mededelen dat er een moord is gepleegd. Deze zal de verdachten uit uw gezelschap apart nemen en door middel van visuele kenmerken nog net even iets verdachter maken. De overige gasten moeten door middel van de gevonden aanwijzingen en sluwe ondervragingstechnieken de dader zien te ontmaskeren en het moordspel oplossen.

Natuurlijk zullen wij ervoor zorgen dat het gedurende dit moordspel aan niets zal ontbreken. Je zult tussen de bedrijven door worden getrakteerd op een verrukkelijke High Tea waar je de lekkerste broodjes, scones en zoetigheden krijgt voorgeschoteld.

Inclusief:
– Hilarisch moordspel
– Privé-zaal & locatiekosten
– Een overheerlijke & uitgebreide High Tea
– Verschillende theemelanges, koffie en jus d’ Orange
– Acteur
– BTW

Let op! Komt u niet aan het minimale aantal personen? Als je bereid bent om voor het minimale aantal personen te betalen dan is dit geen enkel probleem.

Tip! Heb je zelf al een locatie of wilt je ons Moordspel in een andere stad spelen? Wij bieden het Moordspel ook los, aan zonder High Tea, op een door jullie gekozen locatie. Bel of mail voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Andere suggesties…