Hou van Holland High Tea Utrecht

  • Utrecht
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 38.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.5 uur

Natuurlijk houden wij van Holland, maar hoeveel weten wij er eigenlijk van? Heel veel zegt je? Nou, dan is dit gezellige groepsuitje in Utrecht op je lijf geschreven.

Tijdens dit uitje speel je samen met uw vrienden, familie of collega’s het Hou van Holland-spelprogramma. Maar dit is nog niet alles; tijdens dit spelprogramma wordt je namelijk getrakteerd op een heerlijke lunch of high tea.

Het spel vindt plaats in een van onze speciaal voor jullie geselecteerde High Tea rooms in Utrecht. Het programma bestaat uit drie spannende en meeslepende rondes. Zo hebben we de algemene kennisronde, de spellingsronde en de muziekquiz.

Natuurlijk is er tussen de rondes door volop tijd voor wat ontspanning en kun je genieten van al het lekkers dat je voorgeschoteld krijgt. De thee zal deze middag in ieder geval onbeperkt en rijkelijk uit de kannen vloeien. Wij serveren diverse soorten thee, koffie en andere dranken naar keuze. De lekkernijen bestaan uit onder andere heerlijke scones, quiches, muffins en sandwiches.

De afwisseling tussen de entertainende spelrondes van Hou van Holland en het smakelijke eten zorgt voor een totaalbeleving.  Aan het eind van het programma zal de quizmaster het winnende team bekend gaan maken en aan de teamcaptain het prijsje overhandigen. Winnen doe je door samen met je teamgenoten de meeste punten te halen. Beantwoord alle lastige vragen over ons kikkerlandje. Vervul de opdrachten als beste. Want je gaat raden, schatten, bieden, bluffen en uitbeelden. Het mooiste van alles is meestal de gezamenlijke meezinger, tijdens deze ronde ga je in teamverband de bekende Nederlandse hits uit volle borst meezingen.

Genoeg kansen dus om de andere teams op punten te verslaan!

De Hou van Holland High Tea of Lunch is een uitje vol gezelligheid, teambuilding en lekker eten, dus boek gauw en beleef deze onvergetelijke dag! Geschikt voor je bedrijf als personeelsuitje, maar ook voor vrienden en vriendinnen, bijvoorbeeld als vrijgezellenviering. Voor eigenlijk elk groepsuitje is Hou van Holland High Tea in Utrecht een topevent!

Inclusief:
– Quizmaster
– High Tea
– Spelprogramma
– Prijs voor het winnende team
– Spelmaterialen
– Zaalhuur
– BTW

Je kunt het Hou van Holland spel ook combineren met een diner!

Andere suggesties…