Hou van Holland Themafeest

  • Amsterdam
  • Vanaf 25 personen
  • v.a. 80.00 p.p. (incl. BTW)
  • 5.0 uur

Dit thema feest is misschien wel het aller gezelligste feest wat wij voor u kunnen verzorgen. Met oer Hollandse liedjes en oud Hollandse spelletjes maken wij er een ouderwets gezellige Hollandse avond van!

 

Bij aankomst in de prachtig Hollands versierde zaal, wordt u verwelkomd door onze enthousiaste en oer Hollandse ontvangstdame. Zij zal jullie de avond van jullie leven bezorgen met een geweldige Hou van Holland Quiz. Hierbij komen verschillende Hollandse gebruiken en gewoonten aan bod net als op TV! Dit spelprogramma is opgebouwd uit verschillende rondes waarbij teambuilding centraal staat.

 

Er worden verschillende teams gemaakt waarbij de teamcaptains extra in het zonnetje worden gezet door mooi aangekleed te worden. Maar ook alle andere teamgenoten doen gezellig mee waardoor deze Hollandse avond bij iedereen in de smaak zal vallen!

Nadat het spel gespeeld is en de winnaars worden gehuldigd, barst het Hollandse feest los tot in de late uurtjes! Met een DJ die de beste Hollandse nummers voor u draait. Natuurlijk kunt u ook uw favoriete plaatjes aanvragen. Dus bent u klaar voor een Oer Hollands feestje? Boek dan nu ons Hou van Holland Themafeest.
Inclusief:- Zaalhuur- Spelleider(s) (Hollandse meisjes)- Decoratie en attributen- Hollandse Hapjes- DJ met audioapparatuur
Tip! U kunt er voor kiezen om een fotograaf bij te boeken. Deze zal uw gehele avond op foto vereeuwigen!Let Op! Is een Themefeest u iets te veel dan kunt u ook voor een diner of lunch kiezen.