Jordaan Puzzeltocht

  • Amsterdam
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 21.50 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

De Jordaan puzzeltocht is een onversneden groepsuitje in een van de gezelligste buurten van Amsterdam.

We beginnen deze speurtocht in hartje Amsterdam namelijk op het Beursplein.

Daar staat onze enthousiaste spelbegeleider al te trappelen van ongeduld om samen met u deze Jordanezen puzzeltocht te spelen. Zodra de spelbegeleider u de spelmaterialen heeft overhandigd en het speluitleg heeft gegeven zal het startschot worden gegeven en kunnen we gaan beginnen met deze Jordaan puzzeltocht.

Verdeeld in teams struinen jullie de Amsterdamse Jordaan af op zoek naar de antwoorden op de vragen.

Zo komt u tijdens deze speurtocht onder andere langs de Westerkerk met haar wereldberoemde Westertoren. U komt langs de Noordermarkt, de Westermarkt. Het Johnny Jordaanplein en natuurlijk zal café Lowietje, het enige echte Baantjer café tijdens deze speurtocht niet worden overgeslagen.

In dit Baantjer café staat onze spelbegeleider u al op te wachten, daar wordt u op een lekker drankje getrakteerd en wordt u eens even lekker in de watten gelegd, want dat heeft u wel verdiend na al dat harde speurwerk. Terwijl u geniet van uw lekkere versnapering zal de begeleider de antwoorden nakijken en bekend maken welk team zich als winnaar mag uitroepen van deze Jordaan Puzzeltocht.

Natuurlijk zal het winnende team de grote prijs in ontvangst nemen.

Dus heeft u zin in een gezellig groepsuitje in een van de leukste buurten van Amsterdam? Boek dan onze Jordaan puzzeltocht.

Inclusief:
– Begeleiding
– Consumptie
– Prijsuitreiking
– BTW
– Ons gezellige uitje in de Jordaan

 

Andere suggesties…