Waterfietsen Speurtocht Amsterdam

  • Amsterdam
  • Vanaf 15 personen
  • v.a. 35.50 p.p. (incl. BTW)
  • 2.0 uur

Tijdens uw bezoek aan Amsterdam is het natuurlijk het mooist om dit Venetië van het Noorden vanaf het water te bekijken! Maar heeft u geen zin in een standaard rondvaart waar hordes toeristen lopen te oeh’en en ah’en bij elk Amsterdammertje dat zij voorbij zien schieten? Dan is onze Waterfietsen Speurtocht een geweldig alternatief! Want dit tijdens dit spelprogramma in Amsterdam trappelen jullie een weg langs de fraaiste plekjes van onze bijzondere hoofdstad.

Bijzonder spelprogramma Amsterdam
Voor de waterratten onder ons, hebben we dit unieke spelprogramma Amsterdam samengesteld. Want tijdens dit 2 uur durende programma gaan jullie in teams opzoek naar de best verborgen schatten en zullen jullie aan de hand van leuke en originele vragen onze hoofdstad wat beter leren kennen. Dit spelprogramma Amsterdam is hierdoor natuurlijk ook ideaal als teambuilding! Want uiteindelijk gaat het erom, welk team de meeste vragen goed heeft beantwoord.

Deze Waterfietsen Speurtocht start in het centrum van Amsterdam en nadat iedereen is uit getrappeld en elk team zijn stinkende best heeft gedaan, zullen we afsluiten met een welverdiend drankje en wordt een leuke prijs toebedeeld aan het team met de meeste goede antwoorden!

Inclusief tijdens dit waterige spelprogramma Amsterdam;
– Gebruik van waterfietsen
– Leuke speurtocht door de grachten van Amsterdam
– Spelbegeleiding
– Consumptie
– Prijs voor het winnende team
– Garantie op een flinke dosis teambuilding
– BTW

 

Andere suggesties…