Kroegentocht Utrecht

  • Utrecht
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 15.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.0 uur

Heb je zin in een Utrechts feestje? Dan ben je bij de Kroegentocht Utrecht aan het juiste adres! Deze twee uur durende kroegentocht in het hartje van Utrecht is elke dag van de week te boeken.

We beginnen lekker centraal, namelijk op de Mariaplaats. Op aanvraag is het natuurlijk ook mogelijk deze stadswandeling vol versnaperingen elders te starten. Onze doorgewinterde kroegentijgers zijn stadsgidsen die de leukste Utrechtse cafés en kroegen weten te vinden. Zij verwelkomen jullie groep op ons meeting point en trakteren je op een wervelende inleiding op de spannende Kroegentocht die komen gaat. Daarna starten we de route op weg naar de eerste kroeg. Maak je maar geen zorgen, tijdens deze rondleiding zul je niet op een droogje zitten.

Onderweg loop je tevens langs tal van bijzondere en leuke plekjes, waarover de gidsen de beste verhalen en geestige anekdotes zullen vertellen. Ook doen wij een drietal typisch Utrechtse kroegjes aan voor een lekker drankje en om de authentieke sfeer te proeven.

Met onze originele Kroegentocht in Utrecht kun je rekenen op een uitgekiende wandelroute. Wij zorgen ervoor dat je niet op de doorsnee locaties terecht komt. Elke kroeg die wij bezoeken heeft de nodige historie en een mooi verhaal. De cafés die wij tijdens de Kroegentocht in Utrecht bezoeken, hebben daarbij ook een ruim assortiment aan bieren, wijnen en andere verrassende dranken. Heb je misschien trek in een Utrechtse specialiteit?

Een ander voordeel van onze kroegentocht is dat je met onze stadsgids zeker niet zult verdwalen in Utrecht. Wat wil je weten van Utrecht? Vraag onze gids de oren van het hoofd! Dit is je kans!
De route van onze sfeervolle kroegentocht brengt je langs fameuze plekken zoals het Neude, de Oude Gracht en de Dom. Wij weten zeker dat je na vandaag Utrecht voor altijd in uw hart zal sluiten.

Heb je zin in een middag of avond Kroegentocht in Utrecht? Te boeken op elke datum en elk tijdstip!

Deze heerlijke Kroegentocht in Utrecht is uitermate geschikt als vrienden- of vriendinnenuitje, bedrijfsuitje of personeelsviering. De Kroegentocht combineren met een lunch, diner,  spelprogramma, workshop, of dinershow in Utrecht? Ons aanbod van arrangementen is enorm, informeer gerust naar alle mogelijkheden. Met Get Events wordt uw dagje Utrecht een groot succes!

Inclusief:
– Professionele gids
– Een smakelijke route
– De gezelligste kroegen van Utrecht
– BTW

Let op! Dit uitje is exclusief consumpties.

 

Andere suggesties…