Magic Dinner Show Alkmaar

  • Alkmaar
  • Vanaf 15 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Ben je klaar voor een magische, verbazingwekkende en fenomenale show? Boek dan deze Magic Dinner Show in Alkmaar! Onze illusionist weet je van je stoel af te blazen met onvoorstelbare én onvoorspelbare trucs. Je gelooft je ogen niet!

Voor je personeelsfeest, bedrijfsuitje of groepsuitje verzorgen wij een exclusief driegangendiner én een bijzondere en fenomenale trucageshow. Onze illusionist weet als geen ander hoe hij zijn publiek kan verwonderen en verbazen. Keer op keer vuurt hij de ene na de andere truc op je af. Zo leest hij jouw gedachten en laat hij voorwerpen verdwijnen… En dat allemaal voor je eigen neus. Hoe kan het?!

Het avondvullende programma start uiteraard met een welkomstdrankje in de prachtig aangeklede locatie in Alkmaar. Als iedereen heeft plaatsgenomen aan de magisch mooie gedekte tafels is het tijd voor onze illusionist om je te verwelkomen met een keur aan magie. De aftrap van de Magic Dinner Show!

Je wordt overdonderd met duizelende trucs en verbluffende illusies, maar heeft gelukkig wel de tijd om even bij te komen tijdens het voorgerecht. Na deze eerste happen gaat de show gewoon weer verder en worden er nieuwe trucs uitgevoerd. Dankzij de intieme setting gebeurt de magie gewoon voor jouw neus. Uiteraard geniet je deze avond ook van een heerlijk hoofdgerecht en culinair dessert, waardoor je met een goedgevulde buik én een open mond van verbazing het pand aan het eind van de avond zal verlaten.

Tip! Zou je deze Magic Dinner Show graag willen beleven, maar liever in een andere stad? Alles is mogelijk! Neem contact op met onze behulpzame medewerkers om de opties te bespreken.

Magic Dinner Show Alkmaar is inclusief:
– Zaalhuur
– Professionele illusionist
– Driegangendiner
– BTW

De Magic Dinner Show Alkmaar is te boeken op jouw gewenste dag en tijdstip!

Andere suggesties…