Magic Dinner Show Nijmegen

  • Nijmegen
  • Vanaf 15 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Wij hebben een magisch gevoel over dit uitje in Nijmegen. De Magic Dinner Show is namelijk een betoverend arrangement! Wij combineren feestelijk tafelen met bijzonder amusement. Bij onze Magic Dinner Show in Nijmegen gaat onze illusionist je gasten flink vermaken en verbazen!

Magic Dinner Show Nijmegen

We hebben een perfecte dinerlocatie voor je uitje in het bruisende Nijmegen geregeld. De sfeervolle ambiance voorspelt een mooie avond. We starten met een feestelijk drankje. Daarna is het showtime! Onze gelouterde illusionist betreedt het podium voor zijn openingsact. Doortrapte magie en boeiende illusies komen voorbij. Bij deze happening vol verwondering krijg je raadselachtige taferelen te zien. Onze magiër heeft duizelingwekkende illusies in zijn trukendoos. Gedachten lezen, toekomst voorspellen en verdwijntrucs zijn de specialiteiten van onze ervaren mentalist.

Onze ongekende show in Nijmegen wisselen we af met verrukkelijke culinaire verrassingen! Onze topkok beheerst de kunst van het bereiden van een feestelijke maaltijd!
Tussen de trucs door is er natuurlijk gelegenheid om lekker en gezellig te tafelen. Voor de extra intieme dimensie komt onze professionele illusionist ook bij uw tafel langs voor een truc van dichtbij. Speciaal voor uw tafel! Kom naar de Nijmeegse binnenstad voor deze uren vol smakelijk genot en entertainment! Vier je feestje met Get Events! Wij nodigen je uit voor onze Magic Dinner Show in Nijmegen.

Magic Dinner Nijmegen is inclusief:
– Zaalhuur locatie Nijmegen
– Professionele, ervaren en bewezen illusionist
– Uitgebreide driegangen-maaltijd
– Te boeken op dag en tijdstip naar keuze
– BTW
Tip! Dit arrangement kan ook op een andere locatie naar keuze of op je eigen locatie. Raadpleeg een van onze vriendelijke medewerkers voor een advies of offerte op maat.

Andere suggesties…