Make Up Workshop Utrecht

  • Utrecht
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 35.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.0 uur

Altijd al willen weten welke kleuren jou het mooiste staan? Of hoe je jezelf voor een vrijdagmiddagborrel binnen no time voorziet van een mooie laag make-up, inclusief smokey eyes? Kom dan nu met je (vrouwelijke) collega’s langs bij onze make-up workshop in Utrecht!

Onze professionele visagiste legt je tijdens deze make-up workshop de opmaak-procedure stap voor stap uit en maakt jullie voor de spiegel bekend met verschillende kleuren en mogelijkheden. Het door jullie gekozen thema zal extra worden behandeld en zal jullie meer leren over dag-, avond- of feestmake-up. Vervolgens gaan jullie samen aan de slag!

Ook worden jullie tijdens deze make-up workshop meer bekend met handige weetjes over make-up en leer je de basistechnieken van het opbrengen van foundation, de camouflage en het opmaken van je ogen en lippen. Ook zal er geïnformeerd worden waar je naar moet kijken bij de aankoop van make-up, en wat je het beste kan doen wanneer je in tijdnood zit, maar er toch mooi uit moet en wil zien.

Om deze handige tips & tricks niet gelijk te vergeten, ontvangt iedereen aan het einde van deze make-up workshop een handleiding waar alles nogmaals wordt uitgelegd. Ook is iedereen aan het einde van de avond mooi opgemaakt en klaar voor een avondje stappen! Een perfecte gelegenheid om je collega’s nog beter te leren kennen!

Make up Workshop Utrecht is Inclusief:
– Professionele visagist
– Zaalhuur
– Gebruik materialen
– handleiding
– BTW

Andere suggesties…