Workshop Naaktmodel Schilderen Utrecht

  • Utrecht
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 45.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.0 uur

Deze fascinerende Workshop Naaktmodel Schilderen in Utrecht is ideaal als onderdeel van je personeelsfeest, vrijgezellenuitje of ander groepsuitstapje.

Welkom in ons atelier in het stadshart van Utrecht! Alle materialen staan uitnodigend klaar voor deze creatieve en bijzondere Schilderworkshop.
Na een boeiende introductie van onze enthousiaste schilderkenner zal het naaktmodel verschijnen en gaan jullie gepassioneerd aan de slag met jullie penselen. Gedurende onze Workshop Naaktmodel Schilderen in Utrecht leer je de basisbeginselen van het schilderen van menselijke contouren.
Onze bewezen kunstenaar zal bij deze inspirerende workshop handige instructies en tips geven die op het schilderdoek een wereld van verschil maken. Daarnaast staat gezelligheid natuurlijk hoog bij ons in het vaandel.
Uiteraard kun je, je schilderij na afloop mee naar huis nemen. Zo heb je een mooi en trots aandenken aan dit boeiende vrijgezellenfeest of gezelschapsuitje in Utrecht.

Je kunt onze originele Workshop Naaktmodel Schilderen boeken op elke gewenste datum en tijdstip naar keuze. Ook mag je kiezen of jullie een mannelijk of juist vrouwelijk naaktmodel willen schilderen. Wij zorgen voor een sfeervolle en inspirerende ambiance zodat je uitje in Utrecht een groot succes wordt!

Workshop Naaktmodel Schilderen Utrecht is inclusief:
– Naaktmodel (man of vrouw)
– Professionele kunstenaar/ schilderdocent
– Zaalhuur schilderruimte in Utrecht
– Materialen
– Op elke datum en tijdstip te boeken
– BTW

Andere suggesties…