Workshop Twerken Utrecht

  • Utrecht
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 30.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

Je vriendinnenuitje of vrijgezellenviering krijgt een extra dimensie met onze Workshop Twerken in Utrecht. Een groepsuitje vol actieve beweging, verrassing en een echt party-gevoel. Utrecht wacht jullie op voor een sfeervol en feestelijk uitje in de centrum van de stad.

Het dansfenomeen Twerken heeft de danswereld een nieuwe glans gegeven. De sexy en spicy moves van het Twerken zijn in steeds meer populaire dansstijlen terug te vinden. Kijk de recente videoclips en YouTube hits er maar op na, Twerken is een hype! Ook beroemde artiesten gebruiken het Twerken in hun live-shows. Maar jullie kunnen het ook, dames! De Workshop Twerken in Utrecht zal jullie laten shaken, bouncen en helemaal uit je dak laten gaan.

Twerken is een heerlijk samenspel tussen je heupen en billen. Door de bewegingen van heup tot bil te accentueren krijg je de moves die bekend staan als Twerken. Met een paar gerichte oefeningen en instructies kom je vandaag al een heel eind. Onze professionele dansinstructrice leert je het Twerken stap voor stap. Je ervaringsniveau is niet belangrijk bij de Workshop Twerken in Utrecht. Via ons stappenplan kan iedereen het Twerken leren! Dit worden sfeervolle en feestelijke uurtjes in Utrecht.

We starten de Workshop Twerken altijd met een aanstekelijke warming up. Even die spiertjes los gooien. Daarna gaan jullie via uitgekiende oefeningen Twerken opnemen in je dansrepertoire.’Let’s booty shake’! Dit is een ‘ass-shaking event’!

Onze Workshop Twerken is een sfeervol en sexy groepsuitje in het stadshart van Utrecht. Neem je dansschoenen of gympies mee. Lekker makkelijk zittende kleding is ook fijn, zodat jij je vrij voelt om te bewegen. De Workshop Twerken in Utrecht groeit vanzelf uit tot een feestelijk onderonsje.

De Workshop Twerken kunnen we ook invoegen in een dagprogramma in Utrecht? Je kunt bij Get Events de Workshop Twerken bijvoorbeeld combineren met een driegangen diner of een lunch of high tea op een bijzondere locatie in hartje Utrecht. Onze Workshop Twerken is trouwens te boeken op elke tijd en datum naar keuze. Ook in andere steden dan Utrecht kun je onze Workshop Twerken volgen.

De Workshop Twerken in Utrecht inclusief:
– Professionele dansdocente en choreografe
– Zaalhuur dansstudio Utrecht
– Garantie op swingend en feestelijk event
– BTW

Andere suggesties…