So you think you can dance workshop Utrecht

  • Utrecht
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 30.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1,5 uur

Ben jij de aangewezen persoon om een vrijgezellendag in Utrecht te organiseren? Dan zit je met onze So you think you can dance workshop helemaal goed!

Deze spetterende dans workshop staat geheel in het teken van muziek en plezier maken met je vriendinnen in hartje Utrecht! En daarom is deze workshop perfect geschikt om een vrijgezellenfeestje mee te beginnen of af te sluiten!

Samen met onze immer enthousiaste danslerares gaan jullie een speciale ‘dans act’ instuderen. Deze ‘dans act’ kunnen jullie aan het eind van deze So You Think You Can Dance Workshop op film vastleggen, wat natuurlijk een perfect aandenken aan een knallend vrijgezellenfeest in Utrecht zal zijn.

We beginnen deze workshop in een exclusief voor jullie gezelschap gereserveerde ruimte in het centrum van Utrecht. Na een korte warming up, waarbij we de spieren even helemaal los zullen gooien, gaan we beginnen met het voorbereiden van de ‘dans act’.

Het nummer van deze ‘dans act’ kunnen jullie van tevoren aan ons doorgeven. Lady Gaga, Rihanna, Pink, Madonna of Michael Jackson? Je roept en wij draaien!

Deze dans workshop is perfect geschikt voor jong en oud en zelfs de absolute beginner kan met volle teugen van deze dans workshop genieten.

Tip! Beyoncé’s  Put A Ring On It is natuurlijk een ‘all time favourite’ tijdens vrijgezellenfeestjes, maar ook de Cell Block Tango uit de musical Chicago is een echte knaller!

Inclusief:
-Ervaren danslerares
-Zaalhuur
-Onze garantie op een swingende groepsuitje
-BTW

Andere suggesties…