Flashmob Workshop Utrecht

  • Utrecht
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 30.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1,5 uur

Doe eens lekker maf! Samen met je groep dagen we je uit om de binnenstad van Utrecht onverwachts te verbazen! Onze Flashmob Workshop wordt een onvergetelijke happening voor jou en je gasten! Bij deze Flashmob Workshop brengen we muziek, dans, gekte en teambuilding op een unieke manier samen.
Met onze professionele choreografe bereid je een spetterende dansact voor. Daarna voer je deze show op, samen met je groep, op een openbare plek in het bruisende hartje van Utrecht. Bijvoorbeeld bij de Dom of het Jansplein. Alles is mogelijk bij dit gedenkwaardige groepsuitje in Utrecht.
Onze professionele dansinstructrice wacht je op in een exclusieve zaal in de binnenstad van Utrecht. Samen met de andere deelnemers maak je een keuze voor een opzwepend nummer. Ga je uitpakken met Will.i.am, Rihanna, of had je iets anders in gedachten? Zodra iedereen de pasjes en de moves beheerst, houden we een korte pauze met een feestelijk drankje. Even opladen voordat het echte werk begint…
Daarna vertrekt je groep stiekem en onopvallend naar de optreedplek in de binnenstad van Utrecht. Totaal onverwachts overrompelen jullie de voorbijgangers met een waanzinnige performance.

Laat Utrecht genieten van jullie topuitje of feestje! Boek de Flashmob Workshop Utrecht bij Get Events. Alleen bij ons vind je dit soort originele topuitjes!

Workshop Flashmob Utrecht is inclusief:
– Ervaren danslerares/ choreografe
– Zaalhuur locatie Utrecht
– Garantie op subliem groepsuitje
– BTW

Andere suggesties…