Workshop Lipdub Maken Utrecht

  • Utrecht
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 39.50 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Het samen maken van een lipdub is een nieuwe en fascinerende rage! Het Lipdub maken is bekend uit de Verenigde Staten en nu ga je dit in Utrecht beleven!
Tijdens de Workshop Lipdub Maken in Utrecht ga je samen met je gezelschap je eigen videoclip maken! Dit worden een paar spannende onvergetelijke uurtjes in het stadshart van Utrecht!
Bij onze succesvolle Workshop Lipdub Maken in Utrecht leg je, je gezamenlijke videoclip in slechts één enkele take vast. Samen fantaseren jullie eerst hoe jullie groep in beeld moet worden gebracht. Wij adviseren een feestelijke dans op een heerlijke meezinger! Het is belangrijk dat je eerst onderlinge afspraken maakt zodat iedereen zijn of haar unieke rol tijdens de videoclip goed kent. Omdat de opname in één take gebeurd is het natuurlijk spannend of het allemaal goed zal gaan!
Het maken van een Lipdub is een leerzame maar zekere ook een gezellige en vermakelijke bezigheid. Dit groepsuitje in Utrecht doet een groot beroep op de teambuilding binnen je instelling of organisatie. De Lipdub geeft je ook de mogelijkheid om een uniek groepsportret van uw mensen en uw organisatie vast te leggen!

De Workshop
Onze verrassende Workshop Lipdub Maken in Utrecht staat onder leiding van onze professionele cameraman. Deze inspirerende begeleider helpt je bij het maken van de ideale Lipdub. Na het kiezen van een lekker dansnummer gaat jullie groep lekker los. Wij zullen het eindresultaat na afloop voor je monteren en afwerken.
Wil je de lipdub op een speciale locatie doen? Of bij je bedrijf? Of midden in het centrum van Utrecht? Het kan allemaal. Samen met onze cameraman/regisseur werk je toe naar een spectaculaire en onvergetelijke Lipdub! Let maar op!
Deze originele en verrassende Workshop Lipdub Maken maakt elk personeelsfeest, bedrijfsuitje of vrijgezellenparty compleet! Utrecht kijkt uit naar jullie fantastische Lipdub!

Workshop Lipdub Maken in Utrecht is inclusief:
– Professionele en ervaren cameraman/ regisseur
– Montage en afwerking
– BTW

Andere suggesties…