Workshop Moulin Rouge Dansen Utrecht

  • Utrecht
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 35.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

In het hartje van de sfeervolle stad Utrecht staat je een verrassende workshop vol spanning en beweging te wachten. Hier is onze Workshop Moulin Rouge Dansen in Utrecht!
Beleef samen met je collega’s of vriendinnen het roemruchte Parijs van vroeger. Wij brengen je in de sferen van het nostalgische Moulin Rouge…
Onze Workshop Moulin Rouge Dansen in Utrecht is een sensuele en spannende workshop. De Workshop Moulin Rouge wordt gegeven door onze ervaren en professionele danseres.  Deze ervaringsdeskundige leert je niet alleen alle sensuele bewegingen en danspasjes, maar ook het geheim van het verleiden komt vandaag aan bod….
De naam van onze profdanseres is Lady Marmalade… Deze showdanseres weet als geen ander hoe het Moulin Rouge Dansen in elkaar steekt. Zij tovert je in ‘no time’ om tot een sexy, sensuele en aantrekkelijke Moulin Rouge-danseres! Geef je over aan de muziek en geniet van deze sfeervolle ambiance van Moulin Rouge.
Tijdens deze Workshop in Utrecht gaan we het ook hebben over de geheimen van het verleiden en het versieren. Misschien dat deze tips nog van pas gaan komen in de toekomst? Leer alle sexy heupbewegingen en aanstekelijke blikken die je in de strijd kunt werpen!
Samen beleef je in Utrecht ook een onvergetelijke, sfeervolle en vermakelijke tijd. Lady Marmelade daagt je uit om op een bijzondere choreografie te dansen en met deze fraaie uitvoering sluiten we de workshop af. Een ding is zeker! Je gaat met je groep een fijne, gezellige en gedenkwaardige tijd tegemoet in het bruisende Utrecht….

Workshop Moulin Rouge Dansen Utrecht is inclusief:
– Professionele workshopbegeleidster
– Danslocatie centrum Utrecht
– BTW

Andere suggesties…