Burlesque Workshop Utrecht

  • Utrecht
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 35.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

Utrecht nodigt je uit om je samen met je vriendinnen uit te leven als echte Burlesque danseressen. Deze feestelijke Workshop Burlesque Dansen in Utrecht is een origineel en uitdagend groepsuitje.

Op onze sfeervolle danslocatie in Utrecht worden jullie van harte welkom geheten door onze gespecialiseerde Burlesque danseres. Dan kan deze spannende Workshop Burlesque van start gaan met een attractieve warming up. Bij deze Workshop ga je lekker ondeugend een ouderwetse pin up girl spelen. Uiteraard zijn alle nodige uiterlijke versieringen voor handen. We hebben nodige glitter en glamour in huis voor de juiste ambiance! Ook hebben we op onze locatie in Utrecht bijvoorbeeld boa’s, stijlvolle hoedjes en sierlijke glitters paraat! Deze ingrediënten zorgen samen met jullie dansmoves voor een totaalbeleving!

Onze gepassioneerde Burlesque danseres vertelt je alle geheimen van het Burlesque Dansen. Zo leer je de kunst van het ’teasen’ en het verleiden tot in de puntjes! Nu je deze kennis in huis hebt, kun je daar je voordeel mee doen. Als nooit tevoren kun je iedere man met gemak veroveren!
Deze fascinerende Workshop Burlesque Dansen in Utrecht is ideaal als vrijgezellenuitje, vriendinnenuitstap of andere viering! Perfect als los uitje of als onderdeel van een feestelijk dagprogramma! Zo kun  je jouw uitstapje in Utrecht starten met de Workshop Burlesque Dansen, maar

het is ook geschikt als afsluiting van je dagje Utrecht!

Verras je groep met deze sexy Burlesque Workshop en beleef samen een toptijd!

Workshop Burlesque Dansen Utrecht is inclusief:
– Professionele Burlesque danseres/ docente
– Danslocatie in centrum Utrecht
– Te boeken op gewenste datum en tijdstip
– BTW

Andere suggesties…