Workshop Bollywood Dansen Utrecht

  • Utrecht
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 30.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1,5 uur

Bij onze Workshop Bollywood Dansen in Utrecht vliegen de vonken er vanaf! Deze workshop is origineel, verrassend en succesvol. Kortom: een echte aanrader!
Kleurrijke kostuums, rinkelende juwelen en sieraden en een oergezellige ambiance zijn de ingrediënten van dit uitje. Te boeken als onderdeel van een vrijgezellenfeest of een bedrijfsviering in Utrecht. Op onze sfeervolle danslocatie in het stadshart van Utrecht maakt onze gedreven Bollywood-begeleider echte Bollywood-dansers van jou en je groepsgenoten.

Onze dansbegeleider heet je van harte welkom en geeft een attractieve introductie. Daarna begin je met een plezierige warming up om het lichaam lekker los te maken. Daarna gaat het Bollywood dansen volop beginnen met de welbekende heupbewegingen, sierlijke danspasjes en de bijhorende handbewegingen. Dit wordt een heerlijke tijd in Utrecht!
Als slotakkoord van deze intensieve Workshop in Utrecht ga je samen met je gezelschap een echte Bollywood-dans performen. Uiteraard levert dit de nodige hilarische en kostelijke situaties op. Dit is een groepsuitje die sfeervol en onvergetelijk is!

Het instapniveau voor deze Workshop is afgestemd op alle leeftijden en dansniveaus. Zowel beginners als gevorderden komen volop aan hun trekken. Bovendien staat de harmonieuze sfeer en het feestelijke plezier centraal bij dit succesvolle uitje in Utrecht!

Workshop Bollywood Dansen Utrecht is inclusief:
– Ervaren en kundige danslerares
– Zaalhuur dansruimte Utrecht
– Garantie op swingend groepsuitje
– BTW

Andere suggesties…