Salsa Diner Utrecht

  • Utrecht
  • Vanaf 15 personen
  • v.a. 55.00 p.p. (incl. BTW)
  • 4.0 uur

Dit groepsuitje swingt de pan uit en brengt je gegarandeerd in zomerse sferen!
Tijdens ons Salsa diner in Utrecht combineren wij een pittige salsa workshop met een overheerlijk driegangendiner. Op deze manier toveren wij je gezellig samenzijn in Utrecht om tot een onvergetelijk groepsuitje vol zwoele klanken en lekker eten!
We starten dit pittige groepsuitje met een swingende salsa workshop. Samen met onze ervaren salsa instructeur ga je lekker los op de exotische klanken van de salsa muziek. We beginnen deze workshop met een warming-up, waarbij de heupen even lekker los worden gemaakt en je, je op je gemak kunt voorbereiden op het echte werk.
Vervolgens zal onze salsa docent samen met jullie een korte choreografie maken. En wij kunnen je verzekeren dat je binnen de kortste keren lekker losjes staat mee te swingen op de tropische salsa muziek.
Na al die soepele heupbewegingen zullen jullie wel honger hebben gekregen. Maar geen nood! Onze kok heeft speciaal voor jullie een aantal lekker Zuid-Amerikaanse gerechten voor je uit de pan getoverd. En tijdens dit driegangendiner kun je nog heerlijk nagenieten van dit lekkere groepsuitje in Utrecht.
Dus reserveer dit salsa diner snel en laat je verleiden door de opzwepende ritmes van deze Caribische muziek!

Het Salsa Diner is Inclusief:
– Ervaren salsa instructeur
– 3 gangen diner
– Zaalhuur
– Garantie op een swingend uitje
– BTW

Andere suggesties…