Tapas Tour Utrecht

  • Utrecht
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 4.0 uur

Bij dit avondje happen en stappen in Utrecht waan je, je even helemaal in de Spaanse sferen. De Tapas Tour is een stadswandeling in een Mediterraans jasje.

We starten deze Tapastour lekker centraal, namelijk op het sfeervolle Mariaplein in Utrecht. Als we helemaal compleet zijn zal de gids het startschot geven en is het: Vamos a los restaurantes!

Onder begeleiding van onze vrolijke stadsgids zul je drie verschillende restaurantjes bezoeken, met in elk restaurant weer verschillende tapas-gerechten. Natuurlijk neemt onze gids onderweg een toeristische route. Hierbij zal onze gids je de bekende en minder bekende plekjes van deze Domstad laten zien en u overladen met verhalen, anekdotes en grappige weetjes. Zo passeer je een aantal onmisbare historische bezienswaardigheden en vergaapt je, je aan de pittoreske grachten die het stadgezicht van Utrecht bepalen.

Met de Tapas Tour Utrecht combineer je culinair smullen met ongedwongen samenzijn. De wandelingen maken de middag sfeervol, gezellig en natuurlijk ook leerzaam. Voordat je wandelmoe bent, bereik je alweer je volgende bestemming en kunt je daar heerlijk genieten van de verrassende hapjes en culinaire hoogstandjes. Onder het genot van een lekker drankje klets je lekker bij met je tafelgenoten over al dat moois wat je gezien hebt.

De Tapas Tour Utrecht is dagelijks te boeken op je gewenste dag en tijdstip. Te boeken voor elke groepsgrootte.

De Tapastour Utrecht is een groepsuitje geschikt voor bedrijfsuitjes, familiedagen en vrijgezellenfeesten.

Heb je anderstalige gasten? Geen probleem, wij hebben ook Engelstalige, Duitstalige en Franstalige gidsen. Ook andere talen zijn mogelijk, informeer gerust bij ons naar de mogelijkheden.

Voorbeeldprogramma (ander tijdsschema is in overleg ook mogelijk)
17.00  Wandeling
17.45 Voorgerecht bij Tapasrestaurant I
18.30 Wandeling
19.00 Hoofdgerecht bij Tapasrestaurant II
20.00 Wandeling
20.30 Dessert bij Tapasrestaurant III

Tapas Tour Utrecht is inclusief:
– Drie verschillende tapasrestaurantjes
– Professionele gids
– De leukste verhalen en anekdotes
– Beproefde route
– BTW

Andere suggesties…