Workshop Flamenco Dansen Utrecht

  • Utrecht
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

De Spaanse klanken van onze zalige flamenco muziek zullen jou en je gasten verleiden om de voetjes van de vloer te lichten. Swing met ons mee bij deze sfeervolle Workshop in Utrecht.
In onze zuidelijke ambiance ga je samen met vrienden en collega’s aan den lijve ondervinden hoe fijn het is om de Flamenco te dansen.
Deze typische Spaanse dans is diep geworteld in de Spaanse cultuur en is misschien wel één van de meest populaire Spaanse export producten. Wie kent niet de wereldberoemde Flamenco gitaarklanken en de unieke ritmes van deze historische muziekvorm?
De Flamencostijl wordt gekenmerkt door de imponerende gratie waarmee de flamencodanser beweegt. Dit wordt nog eens aangevuld door rappe handbewegingen en explosief voetenwerk. Onze ervaren Flamenco-danseres voert je mee naar de dynamische wereld van het Flamenco dansen. Leer alles over de trotse lichaamshouding, het speelse en ritmische voetenwerk en de ‘ole’s!’ waarmee de Flamenco gepaard gaan!
Natuurlijk ga je ook samen met onze flamenco-specialiste een heuse choreografie instuderen…
Deze dansworkshop in Utrecht is lekker actief, origineel en verrassend. Ideaal dus als aanvulling op je bedrijfsfeest, vrijgezellenuitje of ander groepsuitstapje in Utrecht. Behalve dat onze Flamenco Workshop je uitdaagt om gezond te bewegen, staat dit groepsuitje ook bol van teambuilding, sfeer en gezelligheid.
Dus haal je (dans)schoenen en je makkelijke kleren uit de kast en kom naar Utrecht voor de Flamenco-beleving!!

De Workshop Flamenco Dansen is inclusief:
– Professionele en ervaren Flamenco-lerares
– Zaalhuur danslocatie Utrecht
– Garantie op actief en swingend uitje
– BTW

Andere suggesties…