Met Jannie door de Jordaan

  • Amsterdam
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2 uur

Ontdek Neerlands meest bezongen volkswijk samen met ras Jordanees Jannie, en verras je collega’s of vrienden met een lekkere dot Mokumse gezelligheid!

Ideaal om je bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of personeelsfeestje mee op te fleuren.

Onze Jannie kent haar Jordaan op d’r duimpje en dompelt jullie gedurende 1,5 uur onder in die typisch Mokumse volksbuurt. Lekker op zijn Amsterdams, op een rustig tempo en mét een flinke babbel! Jannie d’r Amsterdamse tongval zorgt voor veel charme en haar liefde voor de Jordaan spreekt boekdelen.

Verras je collega’s, de vrijgezel of je vrienden en ga onder de bezielende leiding van gids Jannie de hort op!

De wandeling start bij het Beursplein, vanwaar we samen richting de Jordaan wandelen. Tijdens de tour wandelen we onder andere langs de prachtige Westerkerk, boegbeeld van de Jordaan, door de gezelligste kleine straatjes en langs de gezelligste kroegjes.

Want een pikketanissie gaat er altijd in, aldus Johnny Jordaan! En daar is Jannie het roerend mee eens. We duiken desgewenst dus zeker een kroegje in voor een lekkere borrel tijdens jullie bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in Amsterdam. De Jordaan is in de 17e eeuw aangelegd als volksbuurt voor arbeiders en migranten. Doordat de volksbuurt na verloop van tijd overvol raakte, sloeg in de 19e eeuw de verpaupering toe.

Gelukkig is hier vandaag de dag niets meer van te zien. Want de Jordaan is super aantrekkelijk en gewild bij artiesten, kunstenaars en jonge ondernemers.

En het beste nieuws? Die Mokumse gezelligheid blijft hier bestaan! Jannie laat jullie graag zien waar deze charme vandaan komt en geeft jullie tijdens dit groepsuitje een flinke dosis Jordaans geouwehoer!

Twijfel niet langer en laat Jannie een grijns op je porem toveren. Wandel met Jannie door de Jordaan!

Met Jannie door de Jordaan is Inclusief:
– Professionele gids
– Café stop (exclusief consumptie)
– Garantie op een gezellig uitje
– BTW