Moordspel in Leiden

  • Leiden
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.0 uur

Laat jezelf verrassen met ons mysterieuze Moordspel in Leiden. Beleef een groepsuitje waarin spanning, intriges en raadselachtige gebeurtenissen centraal staan!

In het hartje van Leiden hebben wij een speciale ruimte gereserveerd waar het Moordspel gepeeld wordt. Met jouw gasten ga je het raadselachtige en breinbrekende Moordspel spelen.
Plotseling valt tijdens u welkomstdrankje de politie van Leiden uw ruimte binnen! Deze agenten melden dat er in dit pand een ijzingwekkende moord is gepleegd! Alle aanwezigen zijn volgens de agenten mogelijke verdachten. Dus ook jij en jouw gasten! De meest verdachte aanwezigen worden door de politie apart genomen en afgevoerd. Daarna word de rest van je groep gebriefd om als rechercheurs deze raadselachtige moordzaak op te lossen. Wanneer de verdachten verkleed als dubieuze figuren terugkeren, is het aan jullie om de beste ondervragingstechnieken op hen los te laten! Zet je speurneus op en laat je hersens overuren draaien tijden dit hilarische Moordspel in Leiden!

Ter afsluiting van het Moordspel in Leiden zal elk team de conclusies via een slotpleidooi rapporteren. Tot slot zal onze hoofrechercheur bekend maken welk team het beste pleidooi hield en zich de terechte winnaar mag noemen van het Moordspel in Leiden! De winnaars ontvangen van de politie Leiden een eervolle en prijs.

Los het mysterie van Leiden op en reken die nare misdadiger in! Speel ons spannende en verrassende Moordspel in Leiden en verrijk uw groepsuitje met dit sfeervolle spelprogramma.

Het Moordspel Leiden is inclusief:
– Locatiehuur zaal in centrum Leiden
– Ervaren acteur(s)
– Spelmaterialen Moordspel
– Prijs voor het winnende team
– BTW

Andere suggesties…