Ontmasker de Trol diner Nijmegen

  • Nijmegen
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Tijdens dit listige ‘Ontmasker de Trol diner’ in Nijmegen is niemand te vertrouwen!

Bij ons Ontmasker de Trol diner kunt je maar beter je ogen open houden en op het puntje van je stoel blijven zitten, want vanavond zijn je collega’s geraffineerder en doortrapter dan ooit! Ons ontmasker de trol speldiner staat bol van verrassingen en onverwachte wendingen.

Ontmasker de Trol Diner Spelverloop
Graag geven we je een warm welkom in ons gezellige restaurant in het hart van deze bijzondere Romeinse stad. We hebben voor jullie een knusse privéruimte gereserveerd, waar ons immer enthousiaste spelbegeleiding al met smart op je zit te wachten. Wij geven je graag een avond om niet meer te vergeten met deze ‘ontmasker de trol aan tafel’.
Tussen de gangen van een heerlijk diner door, zullen wij het wie is de mol spel met u spelen.

Nadat het gezelschap is opgedeeld in verschillende teams, krijgt iedereen een bepaalde rol aangewezen. Zo krijgt elk team ook een ‘Trol’!
Door middel van verschillende leuke opdrachten, waarbij creativiteit en samenwerking bovenaan staan, moet elk team zoveel mogelijk punten zien te scoren. En de taak van de trol? Alle graag te verdienen punten ‘per ongeluk’ verspillen op het gekrulde tafelkleed. Dus houdt je ogen maar goed open tijdens dit spannende speldiner in Nijmegen. Want zelfs uw buurman of buurvrouw is verdacht!

Voor het diner heb je de keuze uit tussen verschillende voor-, hoofd- en nagerechten. Ook houden we rekening met vegetariërs en andere dieetwensen. Mede hierdoor is ons Ontmasker de Trol Speldiner uitermate geschikt als bedrijfsuitje, familiefeestje of vrijgezellenfeestje!

Ons ontmasker de Trol Diner is inclusief;
– Zaalhuur
– 3-gangen diner
– Wie is de Trol-Spel en materialen
– Enthousiaste begeleiding
– Prijs voor het winnende team
– BTW

Andere suggesties…