Ontmasker de Trol Nijmegen

  • Nijmegen
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 24.50 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Ons Ontmasker de Trol Nijmegen is een spelprogramma vol opdrachten, teambuilding en gezelligheid!

Tijdens ons Ontmasker de Trol spelprogramma zul je uw vrienden, familieleden of collega’s op een heel andere manier leren kennen.

Bij aankomst zal onze spelbegeleider je hartelijk ontvangen in hartje Nijmegen. Deze zal spelregels van het Ontmasker de Trol spel uitleggen. Nadat jullie gezelschap is opgedeeld in verschillende teams, zal iedereen een rol toegedeeld krijgen. Dit zorgt ervoor dat er tijdens dit Spelprogramma een aantal Trollen rondkruipen!

Verdeeld in verschillende teams trekken jullie de Nijmeegse binnenstad in. Onderweg moet elk team door middel van samenwerking en teambuilding de afwisselende opdrachten vervullen en natuurlijk moet de Trol ervoor zorgen dat het hele zootje in het honderd loopt.

Ons Ontmasker de Trol spelprogramma is een leuk en afwisselend groepsuitje in de binnenstad van Nijmegen, geschikt voor vrijgezellenfeesten, familieuitjes en personeelsuitjes.

Ontmasker de Trol Nijmegen is Inclusief:
– Ervaren spelbegeleider
– Café stop inclusief consumptie
– Spelmaterialen
– BTW

Let op! Het Ontmasker de Trol spel is overal en door heel Nederland te spelen. Zou je dit uitje ook bij jullie in de stad willen spelen? Bel of mail voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Andere suggesties…