Pokerdiner Den Bosch

  • Den Bosch
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Stalen zenuwen, een geconcentreerde blik en een strak gezicht, met dit speldiner Den Bosch zijn we op zoek naar de beste pokerface! Onder leiding van een professionele pokerinstructeur leren jullie alle ins en outs over dit populaire blufspelletje! Ons Poker Speldiner Den Bosch staat garant voor een leuke avond met je vrienden, collega’s of familie!

Uitdagend Speldiner Den Bosch
We beginnen dit Speldiner Den Bosch met onze uitdagende pokerworkshop. In ongeveer 2 uur worden jullie klaargestoomd tot professionele pokerspelers! Na een uitleg over de spelregels van het kaartspel zullen jullie de geleerde kunsten in de praktijk brengen met een pokertoernooi. Dus zet je pokerface op en probeer die krullende mondhoeken in bedwang te houden! Want uiteindelijk gaat het er natuurlijk om, wie er na dit speldiner Den Bosch naar huis gaat met die welverdiende prijs!

Na deze spannende pokerworkshop, zal er een heerlijk diner voor jullie geserveerd worden. Op deze manier kunnen jullie nog gezellig samen nagenieten en bijkletsen. Wij zorgen ervoor dat er tijdens dit Speldiner Den Bosch voldoende keuze uit gerechten is, ook voor de vegetariërs onder ons.

Ons Pokerdiner leent zich bij uitstek voor een compleet en goed verzorgd speldiner Den Bosch!

Inclusief:
– Privéruimte
– Pokerinstructeur en materialen
– Prijs voor de winnaar
– Compleet 3-gangen diner
– BTW

Andere suggesties…