Comedy Diner Den Bosch

  • Den Bosch
  • Vanaf 25 personen
  • v.a. 55.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Wij vinden dat er een aantal elementen niet mogen ontbreken tijdens je bedrijfsuitje in Den Bosch. Een mooie locatie, een heerlijk 3-gangen diner en een flinke dosis humor! Wat een geluk dat wij dat hebben weten samen te smelten tot ons immer populaire Comedy Diner! Je bedrijfsuitje Den Bosch was nog nooit zo succesvol, met ons Comedy Diner!

Hilarisch bedrijfsuitje Den Bosch
We heten je van harte welkom in een van onze mooie en culinaire locaties in het centrum van Den Bosch. Neem plaats aan onze mooi en rijk gedekte tafels voor een heerlijk diner. Tijdens je bedrijfsuitje Den Bosch is er voor ieder wat wils met ons Comedy Diner, want wij zorgen ervoor dat je altijd de keuze hebt uit 3 voor-, hoofd- en nagerechten. Uiteraard houden wij rekening met de vegetariërs onder ons en met eventuele andere dieetwensen.

Na het hoofdgerecht is het tijd voor het klapstuk van de avond, het neusje van de zalm, het hoogtepunt van je bedrijfsuitje Den Bosch; onze Comedy Show! Bekende comedians verzorgen een Comedy Show die zijn weerga niet kent. Vlijmscherpe anekdotes, hilarische oneliners en de meest onwaarschijnlijke verhalen zorgen ervoor dat je collega’s van hun stoel afvallen tijdens hun bedrijfsuitje Den Bosch.

De nodige adempauze wordt gevuld met een heerlijk dessert, waarna de show zijn hoogtepunt zal bereiken. Je bedrijfsuitje Den Bosch wordt gegarandeerd een succes met ons Comedy Diner.

Het Comedy Diner voor je bedrijfsuitje in Den Bosch is te boeken op uw gewenste dag en tijdstip.

Inclusief:
– Privézaal
– Culinair 3-gangen diner
– Weergaloze Comedy Show
– BTW

Andere suggesties…