Comedy Workshop Den Bosch

  • Den Bosch
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

Heb je de lastige taak een bedrijfsuitje in Den Bosch te organiseren en wil je vooral origineel en uniek met je idee zijn? Onze Stand Up Comedy Workshop sluit zeker bij je wensen aan. Want met deze workshop zorgen wij ervoor dat je bedrijfsuitje in Den Bosch humoristisch en persoonlijk wordt!

Humoristisch Bedrijfsuitje Den Bosch
We nodigen je uit in een van onze gezellige privé locaties in het bruisende hart van deze historische stad. Met de middeleeuwse gevels en mooie kerken op de achtergrond zullen wij een workshop verzorgen die je bedrijfsuitje in Den Bosch naar een hoger niveau zal tillen.

Onder leiding van een professionele comedian leren we jou en je collega’s tijdens dit Bedrijfsuitje in Den Bosch alle kneepjes van dit lastige vak. Na de lachwekkende warming-up om je lachspieren lekker los te gooien, zal de inhoud van de workshop voor veel verrassingen zorgen. Zo komt er aan bod hoe je nu een goed en grappig verhaal verteld en waarom dit wel of niet ‘binnenkomt’ bij het publiek. Met onze ervaring en expertise ben je na dit humoristische bedrijfsuitje in Den Bosch wellicht toe aan een carrière switch?!

Het leuke van dit bedrijfsuitje in Den Bosch, is dat je de verkregen informatie ook heel goed kunt toepassen in het dagelijkse en zakelijke leven. Het publiek van je volgende toespraak zal gegarandeerd onder de indruk zijn!

Tijdens deze Comedy Workshop zullen de volgende zaken onder andere aan bod komen:
* Creatief denken
* Out-off-the-box denken
* Aandacht van het publiek vasthouden
* Waarom lachen mensen en waarom juist niet?

Inclusief:
– Zaalhuur
– Professionele comedian
– BTW

Andere suggesties…