Workshop Lipdub Maken Den Bosch

  • Den Bosch
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 39.50 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Wist je dat een Lipdub een bijzondere nieuwe rage is? Het Lipdub maken is vanuit de USA overgewaaid en neemt nu bezit van Den Bosch! Bij onze verrassende Workshop Lipdub Maken in Den Bosch kun je de show stelen in je eigen videoclip! Beleef samen deze onvergetelijke uren in Den Bosch.

De lipdub is een unieke videoclip die in slechts één take wordt vastgelegd. Samen bedenk je eerst wat je wil neerzetten. Een spetterende dans gecombineerd met een heerlijk zangnummer bijvoorbeeld! Je maakt dus samen eerst goede afspraken over ieders rol in de clip. Waar staat de een en wanneer zingt de ander? Want het moet allemaal in een take goed gaan! Dat wordt spannend!

Behalve leerzaam is het Lipdub maken natuurlijk ook een gezellige bezigheid. Via deze uitdagende missie vol teambulding geef je, je bedrijf of organisatie een extra boost. Via de Lipdub creëer je tevens een uniek portret van je groep of organisatie!

De workshop
Onze Workshop Lipdub Maken in Den Bosch wordt begeleid door onze professionele en ervaren cameraman. Deze topbegeleider zorgt ervoor dat alles voor handen is voor de ideale Lipdub.

Je kiest samen een lekker uptempo song uit zodat jullie met zijn allen flink los kunnen gaan! Het eindresultaat zal door ons gemonteerd worden en fraai worden afgemaakt.
De lipdub kan op een specifieke locatie plaats vinden of verras jezelf en voorbijgangers en hou het midden in het centrum van Den Bosch! Je cameraman en regisseur informeert je goed over alle mogelijkheden en helpt je op weg naar een spectaculaire en sensationele Lipdub! Dit wordt hilarisch!
Onze originele Workshop Lipdub Maken is een perfecte aanvulling voor elk personeelsfeest, bedrijfsdag of vrijgezellenfeest in Den Bosch! Action and rolling!

Lipdub Maken in Den Bosch is inclusief:
-Professionele en bewezen cameraman/ regisseur
-Montage
-BTW

Andere suggesties…