Flashmob Workshop Den Bosch

  • Den Bosch
  • Vanaf 15 personen
  • v.a. 30.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1,5 uur

Vandaag spring je eens uit de band! Je gaat samen met je gezelschap de binnenstad van Den Bosch verrassen met een sensationele dansact! Hoe klinkt dat?

De ‘Flashmob Workshop’ biedt je een personeelsfeest, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest om nooit te vergeten! Bij dit geweldige samenzijn in Den Bosch combineren wij muziek, dans, plezier en hilariteit!
Onder de bezielende leiding van onze professionele danslerares ga je een ongekend optreden voorbereiden. Midden in het bruisende winkelcentrum van Den Bosch! Dat wordt waanzinnig!

In een speciale dansruimte in Den Bosch word je eerst voorbereid. Met je gezelschap kiest je een nummer waarop je gaat dansen tijden deze memorabele Flashmob. Dat mag een recente hit zijn of een oude klassieker, als het maar lekker swingt! Onze danslerares stelt een mooie choreografie voor en iedereen krijgt een uitgekiende rol. Wanneer jij en je mededansers de pasjes onder de knie hebben houden we een oplaadpauze met een lekker drankje.

Daarna verplaatst je groep zich geheel onopvallend naar de ‘geheime’ dansplek in de binnenstad van Den Bosch. Totaal onverwacht brengen jullie daar jullie spetterende en indrukwekkende choreografie. Wellicht wil je thuis nog eens nagenieten van dit gedenkwaardige optreden? Dat kan! Wij leggen speciaal voor jullie alles vast op film!

Boek onze avontuurlijke Flashmob Workshop en verrijk je personeelsfeest of ander groepsuitje met deze grootse happening in Den Bosch!

Flashmob Workshop Den Bosch is inclusief:
– Ervaren en professionele danscoach
– Zaalhuur locatie Den Bosch
– Onze garantie op een swingende groepsuitje
– BTW

Andere suggesties…