Workshop Streetdance Den Bosch

  • Den Bosch
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.0 uur

Voor een groepsuitje vol activiteit en verrassing ben je bij onze Workshop Streetdance wel op het juiste adres! Beleef in Den Bosch onder begeleiding van onze danscoach deze topworkshop. Bij de Workshop Streetdance is danservaring overigens geen vereiste. We bouwen het rustig op!

De Workshop Streetdance in Den Bosch start met een wervelende intro van onze danscoach. Zo hoor je hoe Streetdance gaandeweg is opgenomen in de populaire muziek en hoe Streetdance is ontstaan! Ook zul je merken dat Streetdance niet alleen dansen is maar voor velen een heuse lifestyle. Dat zien we namelijk ook terug in mode en andere kunstzinnige uitingen.

De dansvorm Streetdance is in wezen een fascinerende verzameling van diverse dansstijlen. Dat maakt Streetdance een boeiende en rijke dansvorm. Bij onze spetterende Workshop Streetdance in Den Bosch leer je ook om te improviseren en te dansen in interactie met je dansgenoten. In deze heerlijke en feestelijke ambiance beleef je een paar fijne sportieve uurtjes in Den Bosch.

Na het doornemen van diverse danstechnieken en dancemoves ga je deze er goed inslijpen. Daarna zal de Workshop Streetdance in Den Bosch eindigen met een bruisende eindperformance waarin je samen met je gasten helemaal los gaat!

Onze Workshop Streetdance is sportief, feestelijk en leerzaam tegelijk! Ideaal dus als onderdeel van je bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of ander groepsuitje. Wij maken van je uitje in Den Bosch een topevent!

De Workshop Streetdance in Den Bosch is inclusief:
– Professionele Streetdance-lerares
– Zaalhuur danslocatie Rotterdam
– Garantie op actief en swingend uitje
– BTW

Andere suggesties…