Workshop Musical Dansen in Den Bosch

  • Den Bosch
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.0 uur

Tijdens deze spetterende Workshop Musical Dansen treed je in de voetsporen van legendarische musicalsterren! Samen met je gezelschap ga je een heuse choreografie neerzetten!

Het is tijd om los te gaan op een klassieker. Kies een topnummer uit een historische musical. Keuze zat! Van Grease tot Chicago tot aan Saturday Night Fever en nog vele andere musicals!

De perfecte workshop voor de fervente musicalliefhebber maar ook voor alle dansliefhebbers in het algemeen. Den Bosch wacht je op!
In een exclusieve danszaal in het hartje van Den Bosch houden we eerst een pittige warming up. Daarna zal onze dansinstructrice en musical-expert de choreografie goed met jullie doornemen! Zodra iedereen weet wat zijn of haar rol is kunnen we repeteren! Alle moves en bewegingen worden er ingeslepen tijdens deze heerlijke dansuurtjes in Den Bosch.

Je eindperformance van de Workshop Musical Dansen wordt op beeld vastgelegd. Zo kunt je thuis, alleen of samen met je gasten, nog eens nagenieten van de Workshop Musical Dansen in Den Bosch.

Tijd om je gemakkelijke kleding aan te trekken en alle schroom van je af te werpen! Onze Workshop Musical Dansen in Den Bosch is geschikt als elk groepsuitje. Bijvoorbeeld een personeelsuitje of vrijgezellenfeest!

De Workshop Musical Dansen Den Bosch is inclusief:
– Ervaren danslerares/ choreografe
– Zaalhuur locatie Den Bosch
– Garantie op swingend en succesvol groepsuitje
– BTW

Andere suggesties…