Pokerdiner in Haarlem

  • Haarlem
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 55.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Met ons Pokerdiner in Haarlem koppel je een paar boeiende speluren aan een heerlijk driegangendiner. Met het Pokerdiner boek je het beste wat Haarlem in huis heeft!

Onze eigen pokerinstructeur staat voor jullie klaar in de ‘pokerroom’ in het hartje van Haarlem. Tijdens het inleidende deel krijg je een wervelende speluitleg. Dit gaat gepaard met een paar proefrondes. Je zal merken dat het niet veel tijd kost om dit legendarische kaartspel onder de knie te krijgen. Zo leer je alles over kaartcombinaties, het spelverloop en leer je boeiende termen zoals ‘flush’, ‘full house’ en ‘bad beat’!

Daarna is het tijd om de pokerkrachten te meten middels een onvergetelijk pokertoernooitje! Dit wordt zeker hilarisch!

Hoe goed kent jij je vrienden of collega’s? Weet je de bluffers en de angsthazen uit elkaar te houden tijdens deze bloedstollende pokermatch in Haarlem?

Is de grote winnaar de beste pokerspeler of de grootste geluksvogel? Dat maakt niet uit. Winnen is winnen! De kampioen ontvangt een verrassend prijsje…..

Na al dit spelplezier kun je weer lekker ontspannen tijden ons verrukkelijk keuzediner. Het Pokerdiner in Haarlem bied je spannend spel en culinair genot verenigd in één arrangement! Maak je groepsuitje succesvol met ons Pokerdiner in Haarlem!

Het Pokerdiner in Haarlem is inclusief:
– Zaalhuur
– Professionele en ervaren instructeur
– Materialen pokertoernooi
– Prijs voor de grote winnaar
– Voortreffelijk driegangendiner
– BTW

Andere suggesties…