Popquiz Diner Leiden

  • Leiden
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Een verrassend leuk spelprogramma, een enthousiaste Quizmaster, de grote hits van toen en nu en een drie gangen diner om je vingers bij af te likken, dit zijn de ingrediënten van ons culinaire muziekspektakel in hartje Leiden!

Bij binnenkomst zal je hartelijk worden ontvangen door onze gepassioneerde Quizmaster en als iedereen zijn of haar plaats heeft ingenomen zal de quizmaster de teams formeren. Verdeeld in teams ga je het vervolgens tegen elkaar opnemen tijdens deze muzikale strijd der giganten.

Onze Popquiz is opgebouwd uit verschillende rondes waarbij wij jullie muziekkennis eens danig op de proef zullen stellen. Zo zullen tijdens deze rondes de bekende nummers uit de jaren ’70, ’80, ’90 maar ook de hits van dit moment uit de boxen knallen!

Hoe heette die artiest ook alweer in die veel te strakke broek? Wat was de grote hit van Boney M? Kun je met onze eigen Guus Meeuwis meezingen? Dit en nog veel meer zal aan bod komen tijdens deze gezellige Popquiz diner in hartje Leiden.

Tussen de spannende rondes van deze Popquiz door zullen onze obers je trakteren op een heerlijk drie gangen diner, waarbij u de keuze heeft tussen vlees, vis of vegetarisch, zo weten wij zeker dat niemand gedurende dit muzikale groepsuitje op een houtje hoeft te bijten.

Het team dat aan het eind van het spel de meeste vragen heeft weten te beantwoorden, zal door de Quizmaster tot winnaar worden bekroond en zal met de grote prijs en misschien nog wel belangrijker, de eeuwige roem huiswaarts keren!

Dus hebben jullie zin in een muzikaal avondje in Leiden? Boek dan nu…

Het Popquiz Diner Leiden is inclusief:
– Quizmaster
– 3 gangen diner
– Spelprogramma
– Prijs voor het winnende team
– Spelmaterialen
– Zaalhuur
– BTW

Andere suggesties…