Pubquiz Diner Utrecht

  • Utrecht
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 55.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Nodig je gasten uit naar Utrecht voor een groepsuitje van hoog niveau! Ons waanzinnige Pubquiz Diner combineert een Bourgondisch driegangen menu met spel en vermaak. Opgedeeld in fanatieke strijdende teams gaan jullie deze heerlijke Pubquiz spelen. Geniet tussen de quizrondes door van onze uitmuntende dinergangen. Kortom, dit arrangement in Utrecht is uitdagend, smakelijk en sfeervol. Perfect als teambuildingsuitje of als groepsuitje waarbij je naast het eten een gezellige en ontspannende activiteit wilt. Dat is het Pubquiz Diner in Utrecht!

In Utrecht ligt onze gezellige eetlocatie waar de Quizmaster van ons Pubquiz Diner je zal opvangen. Na een teamindeling en uitleg over het spelverloop zal iedereen popelen om te kunnen starten met het Pubquiz Diner. Al in de eerste ronde komen tal van fascinerende vragen op je af. Om je een idee te geven: actualiteit, historische weetjes, sport, muziek, films, kennis van steden, culinaire weetjes, werkelijk allerlei boeiende onderwerpen komen aan bod. Gelukkig heeft iedereen in elk team zijn of haar specialiteit en specifieke kennis paraat. Misschien zijn jullie samen wel onverslaanbaar!

Wie de meeste punten scoort, sleept de bijzondere hoofdprijs van het Pubquiz Diner binnen. Ons Pubquiz Diner in Utrecht is een arrangement waarbij we fanatiek quizzen verweven met heerlijk culinair genieten. Tussen de quizrondes is het smullen geblazen van het verrukkelijke driegangen diner. Er is keuze tussen tussen vegetarisch, vlees of vis. De unieke afwisseling tussen ‘games and food’ maakt ons Pubquiz Diner in Utrecht elke keer tot een groot succes!

Wil je de Pubquiz Diner wellicht in een andere stad houden? Of wil je er toch liever een luncharrangement van maken? Geen punt! Get Events maakt het allemaal mogelijk! Ook kunnen wij het nodige maatwerk in de Pubquiz verweven door op jullie bedrijf of groep in te gaan. We spreken de mogelijkheden graag met je door! Tot ziens in Utrecht!

Het Pubquiz Diner in Utrecht is inclusief:
– Goedlachse quizmaster/spelbegeleider
– Spelmaterialen Pubquiz Utrecht
– Originele en bijzondere Quizvragen
– Driegangen diner locatie Utrecht
– Evt. zaalhuur locatie Utrecht
– Prijsuitreiking en prijsje

Andere suggesties…