Salsa Workshop

  • Amsterdam
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

Met deze pittige Salsa Workshop in Amsterdam zullen wij ervoor zorgen dat u even helemaal in Zuid-Amerikaanse sferen zal komen. We beginnen de Salsa Workshop met een algemene warming up. Tijdens deze warming up gaan we de heupen even lekker los gooien en ons voorbereiden op wat komen gaat. Zodra de ‘dansspieren’ zijn opgewarmd is het tijd voor het echte werk!

Onder begeleiding van de opzwepende klanken van de merengue muziek zal onze ervaren salsa instructeur u het speelse voetenwerk van de salsa dans op een losse manier bijbrengen. In het begin voelt het misschien een beetje onwennig aan, maar wij verzekeren u dat u aan het eind van deze salsa workshop de smaak te pakken heeft en niet anders meer zou willen.

De Salsa Workshop wordt gehouden in een besloten danszaal op een sfeervolle locatie in hartje Amsterdam. Onze Salsa-expert bouwt de Workshop stap voor stap op. Beginnend met een paar makkelijke oefeningen doen we er gaandeweg een tandje bij. Voor u er erg in heeft staat u te dansen als een volleerde Salsa-danser. Pak uw mobieltje of camera erbij, want dit is een flitsmomentje!

Omdat onze salsa instructeur deze Salsa Workshop moeiteloos aan het niveau van de groep kan aanpassen is dit actieve groepsuitje geschikt voor zowel de gevorderde salsa danser als de beginner. Zowel jong als oud kan zich helemaal uitleven tijdens deze Salsa workshop in Amsterdam.

Onze Salsa Workshop is elke dag te boeken op uw eigen gewenste dag, tijdstip en locatie. En is geschikt voor zowel vrijgezellenfeesten, teamuitjes, vriendinnenuitjes of andere groepsevents.

Heeft u interesse in deze Salsa Workshop, maar heeft u een andere stad dan Amsterdam in gedachten? Geen probleem! Neem gerust contact op met een van onze medewerkers voor de mogelijkheden. Overigens is deze fascinerende Salsa Workshop prima te combineren met een heerlijk diner, speldiner of showdiner. Stelt u zich voor. In de middag lekker dansen en in de avond heerlijk genieten van een diner met eventueel een spelprogramma of ander entertainment. Met Get Events is alles mogelijk in Amsterdam. Laat ons weten waar u zin in heeft!

De Salsa workshop Inclusief;
– professionele salsastructeur
– Zaalhuur
–BTW

Bent u op zoek naar een compleet groepsuitje in Amsterdam? Dan is ons Salsa Diner Amsterdam een echte aanrader! Met het Salsa Diner combineren wij een pittige Salsa Workshop met een heerlijk Tapas Diner. Neem voor de mogelijkheden geheel vrijblijvend contact op met een van onze event managers.

Andere suggesties…