Workshop Buikdansen Den Bosch

  • Den Bosch
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1,5 uur

Twijfel over het perfecte vriendinnenuitje in Den Bosch?! Niet nodig, want wij hebben voor jullie het ideale vriendinnenuitje, namelijk deze Workshop Buikdansen.

Deze knallende Workshop Buikdansen is een ware sensatie in Den Bosch!

We mogen rustig stellen dat buikdansen een van de oudste dansen ooit is! Al in de vroege oudheid had je priesteressen en tempeldanseressen die met hun dans, de mythologische verhalen fysiek onderbouwden.
Het waren de zigeuners die deze dans meenamen uit India en het Perzische rijk, in Westelijke richting. En gaandeweg zijn er elementen bijgekomen. En uiteindelijk kreeg het buikdansen de vorm zoals iedereen het nu kent; een bonte verzameling aan exotische bewegingen uit velerlei windstreken en culturen.

Voor jou en je gezelschap is er in Den Bosch een fijne dansruimte gereserveerd. En zo zul je ervaren dat buikdansen veel meer inhoudt dan wat zwoele heupbewegingen. Onze professionele buikdanseres gaan je meevoeren in de mysterieuze wereld van de buikdans tijdens onze twee uur durende Buikdans Workshop.
Een 1001 nachten kostuum ligt er gereed voor de aanstaande bruid of de jarige Job. Rinkelende muntensjaals zijn er voor de andere deelneemsters.
De Workshop Buikdansen kan van start als we allemaal zijn opgetuigd. Onze professionele buikdanseres zal je op een relaxte manier voorzien van tips en trics betreffende deze exotische dans.

Vanzelfsprekend pauzeren wij ook tijdens deze enerverende Workshop Buikdansen in Den Bosch

Durf je het aan?! Dan verwachten wij je bij deze Workshop Buikdansen Den Bosch!

De Workshop Buikdansen is inclusief:
-Professionele buikdanslerares
-Zaalhuur
-Versieringen
-BTW

Andere suggesties…