Workshop Bollywood Dansen Den Bosch

  • Den Bosch
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.0 uur

Den Bosch is klaar voor onze fascinerende Workshop Bollywood Dansen. Jij ook?
Deze ongekende Workshop Bollywood Dansen is lekker sportief, origineel en verrassend! Wij trakteren jou en je gasten op een feestelijk en sfeervol samenzijn!

Gekleed in kleurrijke kostuums en voorzien van blinkende sieraden geniet je samen met je gezelschap van deze Bollywood-ambiance. Onze originele dansworkshop is ideaal als aanvulling van je vrijgezellenfeest of personeelsfeest in Den Bosch.

Wij houden het Bollwood-feest in onze dansstudio in de binnenstad van Den Bosch. Onze gedreven Bollywood-begeleider gaat je in korte tijd omturnen tot een uitbundige Bollywood-danser of danseres!

Na de fascinerende intro volgt een lekkere warming up. Daarna gaat de showtime van het Bollywood dansen van start! Leer de heupbewegingen, het sierlijke voetenwerk en elegante handbewegingen van deze unieke dans!

Als klap op de vuurpijl ga je aan het einde van de Workshop een heuse Bollywood-act neerzetten. Deze gezamenlijke dans levert kostelijke en heerlijke taferelen op. Dit wordt genieten!

De Workshop is geschikt voor alle leeftijden en dansniveaus. Als je maar een dansliefhebber bent en dit Bollywood feestje wilt vieren! Met onze Workshop Bollywood Dansen in Den Bosch maak je van je groepsuitje zeker een groot succes!

De Workshop Bollywood Dansen Den Bosch is inclusief:
– Ervaren en gedreven danslerares
– Zaalhuur danslocatie Den Bosch
– Garantie op swingend en sfeervol groepsuitje
– BTW

Andere suggesties…