Sex in the City Alkmaar

  • Alkmaar
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Speciaal voor alle Sex in the City fans onder ons hebben wij het Sex and the City stadsspel!

Ons Sex and the City spel is een groepsuitje vol doldwaze opdrachten, prosecco, leuke mannen en natuurlijk gezelligheid. Dus heb jij zin in een waanzinnig groepsuitje samen met je vriendinnen in Alkmaar? Dan is ons Sex in the City spel zeker niet te versmaden.

Bij aankomst zullen jullie door onze tomeloos enthousiaste spelbegeleider in stijl worden ontvangen, namelijk met een verfrissend drankje.

Vervolgens zal de spelbegeleider de teams indelen en de spelmaterialen overhandigen. Ieder team wordt namelijk voorzien van een tasje vol Sex in the City attributen. Als de teams zich opmaken om Alkmaar op haar grondvesten te doen schudden zal de spelbegeleider het startschot geven.

Verdeeld in teams struinen jullie de binnenstad van Alkmaar af om de uiteenlopende opdrachten te vervullen. Zo moeten jullie onder andere een echte stilettorun doen,  op zoek gaan naar jullie eigen Mr. Big, maar natuurlijk moeten al deze opdrachten met een hoog Sex and the City-gehalte worden vervuld, want daar zullen ook punten voor worden gegeven!

Dit 3 uur durende Sex in the City-spel is ideaal als groepsuitje, vrijgezellenfeest of vriendinnenuitje in Alkmaar.

Inclusief:
– Enthousiaste begeleiding
– drankje bij ontvangst
– Consumptie
– Prijs voor het winnende team
– BTW

Let op! Ben je op zoek naar een geheel verzorgd vrijgezellenfeestje of vriendinnenuitje in Alkmaar? Het Sex in the City-spel is prima geschikt om te combineren met een Ik Hou van Holland Diner of Moorddiner.

Voor meer aanbod, kijk bij onze vrijgezellenfeesten of neem contact op met één van onze eventplanners.

Andere suggesties…