Bel ons: 020 - 700 94 39 nl en de
Home / Amsterdam / Rondvaart Amsterdam / Sloepen Speurtocht Amsterdam

Sloepen Speurtocht Amsterdam

Amsterdam heet niet voor niets het Venetië van het Noorden. En op welke manier kunt u dat beter ontdekken dan per sloep?! Maak uw borst maar nat, want tijdens dit leuke uitje in Amsterdam neemt uw gezelschap het tegen elkaar op met een heuse Sloepen Speurtocht!

Uitdagend uitje Amsterdam
Nadat we uw gezelschap hebben opgedeeld in team van 6 personen, kan dit uitdagende uitje in Amsterdam van start gaan. Na het startsein van onze enthousiaste spelleider vaart elk team zijn eigen route. Door middel van leuke vragen, opdrachten en raadsels ontdekken jullie op eigen houtje Mokum vanaf het water!

Natuurlijk leidt de speurtocht alleen langs de mooiste plekjes in Amsterdam. Onder andere de Prinsengracht, de Herengracht en de Singel kunnen jullie bewonderen, terwijl jullie ontspannen door het kabbelende water varen.

Maar ontspan niet te veel, want het gaat er natuurlijk om welk team als eerste terug is en welk team de meeste vragen juist heeft beantwoord! Wie gaat er uiteindelijk met deze welverdiende prijs vandoor?

Inclusief tijdens dit uitje in Amsterdam;
– Gebruik van sloepen
– Enthousiaste spelleiding
– Uitdagende speurtocht
– Consumptie
– Prijs voor het winnende team

Wij hebben nog veel meer leuke speurtochten. Bijvoorbeeld de Wallenspeurtocht | Jordaanspeurtocht | Speurtocht door Haarlem | Speurtocht door Utrecht | Speurtochten in Amsterdam

Details

Locatie
Amsterdam
Tijdsduur
2.5 uur
Aantal
minimaal 12 personen.

v.a.  37,50 p.p. (incl. BTW)

GERELATEERDE UITJES

Geen uitjes gevonden