Smartlappen Boot Amsterdam

  • Amsterdam
  • Vanaf 20 personen
  • v.a. 50.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

Heeft u de zware taak op u genomen, om een origineel en typisch Amsterdams uitje te organiseren? Wat heeft u een mazzel, want dat hebben wij al voor u gedaan! Onze Smartlappenboot combineert een niet te versmaden Borrelvaart, met een ware beleving van Mokums beste levensliederen!

Typisch Amsterdams Uitje
Meer Amsterdams dan dit kunnen wij het niet maken! U wordt meegenomen met onze kapitein van uw eigen privéboot voor een heuse Smartlappenboottocht. Voor een tijd van 1,5 uur wordt u meegevoerd langs de mooiste grachten die Amsterdam rijk is. En als deze beleving nog niet typisch Amsterdams genoeg is voor u, dan zorgt onze accordeonist daar wel voor! Want hij laat tijdens deze Smartlappenboot alle bekende smartlappen ten gehore brengen. We verwachten natuurlijk wel dat jullie allemaal gezellig meezingen, zodat er één groot Smartlappen Festijn ontstaat! 

Bij dit typisch Amsterdamse uitje kunnen de nodige drankjes ook niet ontbreken. Wij zorgen ervoor dat uw gezelschap geheel onbezorgd van de Hollandse bar kan genieten. Want bier, wijn en frisdranken zijn geheel inclusief. Een lekker knabbelhapje laten wij ook niet ontbreken tijdens dit typisch Amsterdamse uitje!

Inclusief:
– Privéboot met schipper
– Onbeperkte drankjes vanuit de Hollandse bar
– Knabbelhapjes
– Amsterdamse Accordeonist

 

Andere suggesties…