Smartlappen Tour Utrecht

  • Utrecht
  • Vanaf 15 personen
  • v.a. 35.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Mag je, je kronen als de nieuwe koning van het levenslied? Onze Smartlappen Tour in Utrecht is een voorbeeld van een traditioneel stukje gezelligheid en is waarschijnlijk het muzikaalst in haar soort.

Om al een beetje in de sfeer te komen, zullen we dit dagarrangement beginnen met een leerzame maar vooral super leuke stadswandeling door onze prachtige Domstad! Onze enthousiaste ‘’Utrecht Expert’’ zal je de bekende en minder bekende juweeltjes van Utrecht laten zien. Elk straatje heeft natuurlijk zo haar eigen verhaal, dus de gids zal je ook zeker niet onthouden van leuke anekdotes!

Hoe gezellig onze gids ook is, deze zal je brengen naar een locatie waar de gezelligheid alom aanwezig is; het Smartlappen Café! In dit typisch Utrechtse café worden eerst de stembanden wat gesmeerd door middel van een welverdiend drankje.

Nu is het tijd om de ster in je los te laten en je zang kwaliteiten bloot te geven! Onder bezielende begeleiding van onze accordeonist en met een tekstboekje zal je de mooiste smartlappen ten gehore brengen en zal bekend worden wie de echte uitblinkers zijn!

We maken er een waar Smartlappenfestival van!

Inclusief:
– Professionele gids
– Beproefde route
– Accordeonist
– Een gezellig middagje smartlappen zingen
– BTW

 

Andere suggesties…