So you think you can dance workshop

  • Leiden
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 30.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1,5 uur

Een vrijgezellenfeest in Leiden is nog nooit zo leuk geweest!

Onze dans workshop is een spetterend uitje en perfect geschikt als onderdeel van een vrijgezellenfeest of vriendinnen uitje in Leiden! Tijdens deze dans workshop draait alles om fun en plezier!

Onze immer enthousiaste danslerares zal in twee uur samen met jullie een speciale ‘dans act’ gaan instuderen. En jullie kunnen zelf kiezen op wat voor muziek jullie gaan dansen. Beyoncé, Lady Gaga, Rihanna, Michael Jackson of Madonna? Niks is ons te gek!

We zullen deze workshop met een korte warming up beginnen. Dit zal ervoor zorgen dat iedereen even lekker soepeltjes wordt. Vervolgens gaan we verder met het echte werk en zullen wij de ‘dans act’ gaan instuderen.

Aan het eind van deze workshop kunnen jullie de dans act ook nog op de film vastleggen zodat jullie een mooi aandenken aan dit super uitje in Leiden hebben.

Onze dans workshop is ideaal voor een bruisend vrijgezellenfeestje samen met je vrienden en  vriendinnen in Leiden!

De So you think you can dance workshop is inclusief:
-Ervaren danslerares
-Zaalhuur
-Onze garantie op een swingende groepsuitje
-BTW

Tip! Speciaal voor de vrijgezellen hebben we een sexy Beyoncé Put A Ring On It dansworkshop die de dames kunnen instuderen met de vrijgezel als middelpunt natuurlijk. Maar ook de Cell Block Tango uit de musical Chicago is een echte knaller!

Andere suggesties…