Speurtocht Haarlem

  • Haarlem
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 24.50 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Ben je op zoek naar een gezellig groepsuitje met collega’s, vrienden of familie in het altijd mooie en gezellige Haarlem? En wil je veel van Haarlem zien en ontdekken?
Dan is deze originele speurtocht in Haarlem een heel goed plan!

Ontdek de historische binnenstad die omringd is met grachten en singels en speur door de oude straatjes en langs de bijzondere monumenten. In het historisch centrum bevindt zich een aantal kleine karakteristieke winkelstraatjes, zoals de Warmoesstraat, de Schagchelstraat en de Kleine Houtstraat. Wist je dat Haarlem ook wel de zesde monumentstad van Nederland wordt genoemd? Je gaat er tijdens deze speurtocht allemaal achter komen.

In het hart van de binnenstad ligt de Grote Markt, waar jullie de Vleeshal, het stadhuis en de St. Bavokerk tijdens deze speurtocht gaan bewonderen. Ook brengt ons gezellige spelprogramma jullie langs verschillende musea, hofjes en natuurlijk langs de molen de Adriaan, aan de rivier het Spaarne.

We starten deze speurtocht door Haarlem vlakbij het Centraal Station, zodat het voor iedereen makkelijk te bereiken is. Jullie worden ontvangen door onze enthousiaste spelbegeleider en krijgen uitleg over het spel. Daarna worden de spelmaterialen overhandigt en teams gemaakt. Afhankelijk van de groepsgrootte, houden we ongeveer 8 personen per team aan maar als jullie de speurtocht liever met z’n allen willen doen kan dat natuurlijk ook.

Gewapend met een plattegrond van de stad en een uitgebreid informatieboekje gaan jullie op zoek naar de mooiste en meest bijzondere plekjes van Haarlem en de bijbehorende antwoorden op de vragen!

Samenwerking en teambuilding zijn heel belangrijk bij dit spel! Het team dat de meeste vragen goed heeft gaat naar huis met de prijs.

Als de speurtocht volbracht is en jullie alles ontdekt hebben over deze prachtige stad gaan we gezellig wat drinken in een Haarlems café en wordt de winnaar natuurlijk bekend gemaakt!

Inclusief:
-Enthousiaste spelleiding
-Spelmaterialen
-Drankje tijdens de prijsuitreiking
-Prijsje voor het winnende team
-BTW

Andere suggesties…