Step Puzzeltocht Utrecht

  • Utrecht
  • Vanaf 15 personen
  • v.a. 29.50 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Wij hebben voor je groep een actief en origineel uitje in het centrum van Utrecht. Stap op de step en maak op een bijzondere wijze kennis met het schitterende Utrecht!
Bij onze Puzzeltocht-begeleider kunt je, je step ophalen. Daarnaast krijg je van onze enthousiaste begeleider instructies en een aantal speurmaterialen uitgereikt. Zodra iedereen op de step staat, zal het startschot klinken! Veel plezier!

In concurrerende teams step je de binnenstad van Utrecht in en zoek je naar de bestemmingen die bij de opdrachten horen. Door de wendbare stepjes kun je ook gemakkelijk door kleine steegjes van de prachtige binnenstad steppen.
De ene verrassende vraag wordt opgevolgd door weer een andere boeiende opdracht. Je kijkt je ogen uit bij deze steptocht waarin een bezoekje aan de De Dom, Het Jansplein en de nostalgische grachten zeker niet ontbreken!
Bij aankomst wordt je groep op een lekker en welverdiend drankje getrakteerd.
Tijdens deze borrelpauze zal onze begeleider uitzoeken welk team de meeste vragen goed heeft en de glorieuze winnaars bekend maken!
Dus zet je speurneus op en geef je over aan dit heerlijke actieve middagje speuren en puzzelen. Samen met je vrienden en collega’s beleef je Utrecht op een gezellige, sfeervolle en boeiende manier. Step lekker met ons mee!

Step Speurtocht Utrecht is inclusief:
– Ervaren puzzeltochtbegeleider
– Stephuur
– Spelmaterialen puzzeltocht
– Eén consumptie p.p. bij prijsuitreiking
– Prijs voor het beste team
– BTW

Tip! Onze Step Puzzeltocht is geschikt als onderdeel van bijvoorbeeld een personeelsfeest, bedrijfsuitje of vrijgezellenviering. Ook te combineren met een rondvaart door Utrecht of een speldiner!

Andere suggesties…