Steptour Utrecht – Steppen in Utrecht

  • Utrecht
  • Vanaf 15 personen
  • v.a. 24.50 p.p. (incl. BTW)
  • 2.0 uur

Utrecht is vaker onveilig gemaakt doormiddel van een tweewieler. Maar tijdens deze step tour in Utrecht pakken we geen gewone tweewieler. We nemen de autoped of zogenaamd de moderne step! Steppen is al tijden niet meer alleen voor kinderen, het is een complete body workout en daarnaast super leuk!

Wees niet bang, voordat de tour begint doen we eerst een oefenronde om het stepgeheugen weer even op te frissen. Al snel zul je ervaren dat steppen net zo iets is als vissen of fietsen: jong geleerd is oud gedaan! Voor de veiligheid, gezelligheid en natuurlijk het leerzame en leuke gedeelte van deze tour is er een enthousiaste gids die met je mee gaat op pad. Deze zal je al het bekende en minder bekende moois van Utrecht laten zien en alle leuke anekdotes, feitjes en weetjes met je delen. De goed verborgen plekjes van de gids zijn uitgerekend met onze uitgekiende vervoersmiddelen prima te bereiken!

Wat fijn aan de steptour is dat we alles lekker op ons gemakkie zullen doen en zo blijft iedereen zonder moeite gezellig bij elkaar! Al met al een fantastische groepsactiviteit in Utrecht.

Steppen in Utrecht is Inclusief:
– Professionele gids
– Wendbare stepjes
– Beproefde route
– Onze garantie op een gezellig uitje
– BTW

Een speurtocht te voet? Kies voor de Utrecht Experience.

Andere suggesties…