Stripdiner Nijmegen

  • Nijmegen
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.5 uur

Het stripdiner is het heetste uitje van Nijmegen. De stripshow die je samen met je gezelschap zult zien zal weinig aan jullie verbeelding overlaten! Met het Stripdiner ben je verzekerd van het perfecte programma voor je vrijgezellenfeest, vrienden-/ vriendinnenuitje of andere viering. Dit wordt een onvergetelijke en hilarische avond in Nijmegen.

Programma Stripdiner Nijmegen
Voor dit pikante onderonsje hebben we een besloten zaal in een restaurant van Nijmegen gereserveerd. In deze privé ruimte gaan jullie genieten van al dat lekkers dat komen gaat. En dan bedoelen we niet alleen de stripshow maar ook de fantastische dinergangen van het keuzediner.

Wanneer iedereen een plekje heeft aan de feestelijk gedekte tafel volgt een verassend voorgerecht en een verrukkelijk hoofdgerecht. Na de hoofdschotel is het tijd voor het moment suprême. De stripper (man of vrouw!) verschijnt ten tonele. De vrijgezel of jarige zal eens even lekker entertaint worden door onze professionele en sexy stripper. Onze strippers hebben veel ervaring en weten hun act mooi op te bouwen, met sierlijke bewegingen en sensuele moves. Onder luid gejoel en geklap weten ze de sfeer naar grote sexy hoogtes te brengen. Ze laten iedereen met rode oortjes en verlangen achter. Reken maar dat het stripdiner het meest onvergetelijke programma van Nijmegen is.

Tijdens het dessert kunnen jullie weer bijkomen en bijkletsen over de prikkelende topact. Over de tijdsindeling van het diner kan overlegd worden. We zorgen dat het stripdiner precies aansluit op jullie dagprogramma in Nijmegen.

Boek het Stripdiner Nijmegen vandaag nog
Toe aan een uitdagend en sexy uitje in de bruisende binnenstad van Nijmegen? Haal de vrijgezel of jarige uit zijn of haar comfortzone en heb de tijd van je leven! Zeer geschikt als verrassingsact! De vrijgezel of jarige in kwestie weet niet wat hem of haar overkomt. Lekker toch?

Het stripdiner in Nijmegen is inclusief:
– Professionele en mooie Stripper (man/vrouw)
– Driegangenmenu
– Zaalhuur eetzaal Nijmegen
– BTW

Andere suggesties…