Workshop Lipdub Maken in Nijmegen

  • Nijmegen
  • Vanaf 15 personen
  • v.a. 39.50 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Wij maken je vandaag deelgenoot van de nieuwe rage: Lipdub Maken. Het samen maken van een spannende Lipdub is ontstaan in de VS en verovert nu in rap tempo de rest van de wereld. Bij de Workshop Lipdub Maken in Nijmegen ga je samen met uw collega’s of vrienden een boeiende videoclip voorbereiden en opnemen! Wij voorspellen een paar onvergetelijke, fascinerende en hilarische uren in Nijmegen.
Bij het maken van een Lipdub bereid je samen een show voor en leg je deze uitvoering vervolgens gezamenlijk in één enkele take vast. Eerst is het aan jullie gezelschap om te beslissen hoe jullie als groep in beeld gaan komen. Een bruisende dans gekoppeld aan een heerlijke meezinger doet het altijd goed, weten wij uit ervaring! Zodra iedereen een unieke en bijzondere rol heeft, kan de show gaan beginnen! Zijn jullie er klaar voor? Want in die ene take moet alles goed gaan!
De Lipdub  in Nijmegen is zeer zeker een leerzame gebeurtenis, maar bovendien ook een happening vol sfeer en plezier. Bij dit uitje in Nijmegen wordt de teambuilding binnen je organisatie en groep extra aangesproken. Bovendien geeft het maken van een Lipdub je de kans om samen een uniek portret van je groep vast te leggen!

De Workshop
Deze originele Workshop Lipdub maken wordt begeleid door onze eigen choreograaf – cameraman/vrouw. Deze ervaren workshopbegeleider zorgt ervoor dat je gaandeweg toewerkt naar de ideale Lipdub. Het eindresultaat van jullie unieke clip zal door ons na afloop voor je gemonteerd worden. Als je wil kun je de Lipdub maken op een speciale plek in Nijmegen houden. Maar het kan bijvoorbeeld ook voor de ingang van jullie bedrijf of gewoon indoor. Wij vernemen graag uw specifieke wensen!
Maak samen deze verrassende Workshop Lipdub Maken mee en beleef een gedenkwaardig personeelsfeest, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in Nijmegen!

Workshop Lipdub Maken in Nijmegen is inclusief:
– Professionele cameraman/ regisseur
– Montage en eindafwerking
– BTW

Andere suggesties…