So you think you can dance Nijmegen

  • Nijmegen
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.0 uur

Begin je vrijgezellendag in Nijmegen knallend met deze muzikale en swingende Dans Workshop!

Tijdens deze workshop ga je samen met je vrienden en vriendinnen twee uur lang dansen en plezier maken in het altijd gezellige Nijmegen! En zoals iedereen wel weet word je van dansen niet alleen een stuk losser, maar ook een stuk vrolijker en daarom is deze workshop het perfecte uitje om jullie vrijgezellenfeest mee te beginnen!

De Dans Workshop zal onder begeleiding van onze eigen danslerares staan. Deze door de wol geverfde professional is van alle markten thuis. We zullen deze dans workshop beginnen met een warming up waarbij we de ‘dansspieren’ even wakker maken.

Na deze warming up moeten jullie eraan geloven. Vol enthousiasme zullen wij ons op de ‘dans act’ gaan storten. En let goed op! Want aan het einde van deze dans workshop kunnen jullie deze act gaan filmen. Jullie kunnen de act van tevoren doorgeven, Rihanna, Michael Jackson, of Madonna? U roept en wij draaien! Tijdens deze workshop leert onze dans lerares jullie de moves die later op de dag/avond misschien nog heel goed van pas zullen komen.

En juist daarom is deze dans workshop een van de leukste workshops van Nijmegen!

Wij begrijpen ook wel dat jullie van al dat dansen dorst krijgen en daarom zullen wij halverwege deze workshop een korte pauze houden waarbij jullie de tijd hebben om een lekker drankje te nuttigen. Natuurlijk zullen wij de zaal gezellig versieren, maar als jullie zelf nog versieringen willen meenemen of geheel in stijl de dansvloer willen betreden dan is dit natuurlijk ook altijd mogelijk!

Ideaal voor een bruisend vrijgezellenfeestje met vriendinnen, personeelsuitje of teamuitje met collega’s.

Inclusief:
-Ervaren danslerares
-Zaalhuur
-Garantie op een swingend groepsuitje
-BTW

Andere suggesties…