Workshop Twerken in Nijmegen

  • Nijmegen
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

De Workshop Twerken in Nijmegen is het groepsuitje voor meiden met lef en passie. Ideaal voor je vrijgezellenuitje of vriendinnenuitstap! Swingend, sportief en sexy. Dat zijn de trefwoorden van de Workshop Twerken in Nijmegen. Maak het samen mee in onze besloten danszaal in Nijmegen. Wanneer je het Twerken eenmaal beheerst, heb je hier de rest van je leven plezier van.

Dat Twerken hip en populair is kan je niet zijn ontgaan. Deze danshype van dit moment bestaat uit prikkelende en sexy dancemoves. Twerken is inmiddels een steevast onderdeel binnen de hiphop-scene en de wereld van de streetdance. Beroemde en populaire artiesten hebben zich inmiddels ook bedreven in het Twerken. Nu jullie nog! Tijdens deze Twerke-happening in Nijmegen laat je die billen shaken en bouncen dat het je lief is. Dat wordt lachen en genieten! The party has begun!

Wanneer de heupen en billen goed samenwerken dan spreken we van Twerken. Deze moves geven een speciaal effect. Me de uitgekiende oefeningen van onze dansinstructrice krijgen jullie de kunst van het Twerken ook onder de knie. Je ervaringsniveau op dansgebied maakt niet uit. Jong en oud, klein of lang, iedereen leert vandaag Twerken, ladies!  Een heerlijk gezellig uitje vol activiteit en sfeer.

Met een bruisende warming up kom je ‘in the mood’ om te Twerken. Via praktische en vermakelijke  dansoefeningen gaan jullie je billen en heupen laten shaken! Doe comfortabele schoenen en kleding aan. Dat samen met een portie lef en je bent helemaal klaar voor de Workshop Twerken in Nijmegen.

Deze onvergetelijke Workshop Twerken in Nijmegen is ook te combineren met een luncharrangement of dinerarrangement. Bel onze eventplanners voor een volledig dagprogramma in Nijmegen. Wij nemen je alle zorgen uit handen en maken van jullie vrijgezellenuitje of vriendinnendag een beleving om nooit meer te vergeten. Nijmegen ontvangt jullie met open armen!

Workshop Twerken in Nijmegen is inclusief:
– Professionele en ervaren danslerares
– Zaalhuur dansruimte Nijmegen
– Garantie op sexy en feestelijke dansworkshop
– BTW

Andere suggesties…